Kimchi Hummus

Kimchi Hummus




Kimchi hummus


Het och syrlig! Len och krämig! Bästa tillbehör till det mesta!


Glöm inte att tagga oss när du provar detta receptet! #nandinkimchirecept

1.


Lägg kimchi, mirin, sesamolja, tahini, citronsaft, och pressad vitlök i en matberedare och mixa till en jämn smet.

2.


Skölj kikärtorna och tillsätt i smeten och mixa i ca 1-2 minuter. Smaka av hummusen och tillsätt salt, peppar och röd peppar. Tillsätt eventuellt mer mirin beroende på hur lös du vill ha din hummus.

3.


Till servering lägg i en skål och ringla över lite sesamolja, sesamfrö och röd peppar. Toppa med salladsmix och grönsaker.


INGREDIENSER 2 PORTIONER




2 vitlöksklyftor (pressad)


1 citron (pressad)


1 msk tahini


1 msk sesamolja


1 msk mirin


1 dl Nandin Kimchi 


1 burk kikärtor (400g)


Salt


Peppar 


Röd peppar


Sesamfrö