Om Gerege

GEREGE

KOREANSK RESTAURANG

VÄLKOMMEN IN TILL OSS!


Vi serverar koreansk mat och vi försöker behålla rätterna så autentiska som möjligt så att gästerna kan njuta av fantastiska och härliga koreanska smaker. Vi hoppas att vår matglädje märks i smaken. På vår meny kan man hitta utsökta rätter så som bulgogi, kimchi jigae, kimbap och husets special bibimbap – koreansk risbädd toppad med olika grönsaker, stekt ägg, biff och gochujangsås.


Vi ser fram emot att se Er som våra gäster! 


CATERING


Vi erbjuder även catering till fest eller evenemang och till både företag och privatpersoner. Maila oss gärna på info@gerege.nu vid frågor kring cateringen och så hjälper vi dig att ordna maten och se till att tillställningen blir precis så som ni önskar! 


VÅRA SÅSER


Vi har våra egna såser som man kan köpa hem eller ge bort som present. Såserna är hemmagjorda och färdiga att användas.


Vi har tre olika såser:


Bibimbap sås 

Bibimbap sås eller gochujang sås som det också kallas är en koreansk chilisås som har fermenterad chilipasta av rödpeppar som bas. Såsen passar som dippsås för grönsaker, smaksättare för soppor och stir-fry och som marinad för grillad tofu. Gochujang sås är gjord av 100% naturliga råvaror.


Bulgogi sås

Bulgogi sås (ssamjangsås) är en blandning av chilipasta gochujang och bönpasta doenjang. Såsen ger en aromatisk kryddig smak med lite sötma. Ssamjang sås är vanligt förekommande när man äter koreansk BBQ och kan kombineras med en massa olika sorters kött och grönsaker.


Soja sås

Vår sojasås består av soja, sesamölja, risvinegar och sesamfrö och passar bra som dippsås för dumplings, risrulle och pankakor. Såsen kan även användas som marinad för olika sorters kött och grönsaker.
RESTAURANG GEREGE

Södra Promenaden 23,

211 38 Malmö

info@gerege.nu

040 23 00 26

FÖLJ OSS: INSTAGRAM  @GEREGE_RESTAURANG   #GEREGE


© Copyright. All Rights Reserved.